Menu

Mára az online sportfogadás széles körben elterjedt szabadidős szórakozássá nőtte ki magát – így nem csoda, hogy a bet365 platformja engem is megtalált az utóbbi években és ide hamar be is regisztráltam. Azonban jól emlékszem még arra, hogy kezdeti napjaimban mennyi kérdés kavargott bennem az oldallal kapcsolatban. Ezeket szeretném most ebben a bet365 alternatív kritika formájában megválaszolni, hogy segíthessek azoknak, akik még csak most vágnak bele ebbe a kalandba. 

Bet365 Alternatív Kritika: belépés

Bet365 MayarBet365 Altenativ Link
Link #1 link #1
Link #2 link #2
Link #3 link #3

Milyen sportokra tudunk fogadni?

Na, ha most el kezdeném felsorolni az összes sportágat, amire fogadhatunk, akkor itt lennénk egy jó ideig. A bet365 alternatív ugyanis nem hiába lehet büszke arra a sportfelhozatalra, amit fel tud mutatni: az oldalra belépve ugyanis rögtön végtelennek tűnő lista tárul a szemünk elé.

Persze azonnal láthatjuk, hogy vannak bőven a legnépszerűbb sportokból – a foci, a kosárlabda, a tenisz, a motorsportok, a vízilabda mind-mind óriási felhozatallal képviseltetik magukat. De még az olyan, Magyarországon kevésbé követett sportok, mint a rally vagy a baseball is számos mérkőzéssel vannak jelen. A klasszikus sportfogadási ágak, mint pl. a ló- vagy agárversenyek pedig olyan most feltörekvő kategóriákkal osztoznak meg békésen az oldalon, mint az e-sport és virtuális sportversenyek meccsei.

Szorzók

Minden adott meccsnél és minden fogadási lehetőségnél egyértelműen látszanak az elérhető szorzók is.

Ezeket eddigi használatom során meglehetősen versenyképesnek tartottam, bár kétségtelen, hogy nem is kutatok minden egyes mérkőzés előtt a legjobb szorzók után – nálam sokszor ugyanis a kényelem nyer, azaz az, hogy mindent egy helyen és egyszerre láthatok.

Ettől függetlenül azért láttam már más platformok oddsait is, és a legtöbb esetben kedvezőnek tartottam azt, amit a bet365 tudott nekem ajánlani. 

Online kaszinó: élő kaszinó is elérhető

A bet365 oldalán persze nem csak sportfogadást élvezhetünk, hanem számos más funkciót is – ilyen például a kaszinó vagy más szerencsejátékok. Itt rengeteg nyerőgépes játékot láthattunk, no meg az olyan klasszikusokat mint a blackjack vagy a rulett. Különösen érdekesnek és élvezetesnek tartom ezen felül még az élő kaszinó funkciót, ahol valós időben, valós osztókkal tudunk játszani. Ez nagyon jó funkció arra az esetre, ha egy élő játékban szeretnénk részt venni, azonban nincs lehetőségünk arra, hogy hús-vér mivoltunkban besétáljunk egy kaszinóba.

Nyerőgépes játékok

A nyerőgépes játékok színes kavalkádja hasonlóan arra helyezi a hangsúlyt, mint a sportfogadás: a választék szinte végtelennek tűnik. Legyen szó akár jackpotos játékokról, mint az Age of the Gods vagy sport témájú játékokról, mint a Break Away vagy az AP McCoy: Sporting Legends (hogy kedvenceimet említsem), mindenki találhat kedvére valót. Folyamatosan jönnek ki ezen kívül új játékokkal az oldalon, illetve számos saját készítésű játékot is ki tudunk próbálni.

Bet365 Alternativ Vegas, póker

Ha pedig a pókerasztal vonzana minket, arra is van lehetőség – sőt erre külön telefonos alkalmazást is legyártott a bet365, azoknak, akiket csak ez érdekel. Itt különböző bajnokságokban is részt vehetünk, vagy csak kedvenc játékainkat játszhatjuk – megint csak otthonunk teljes kényelméből.

Bet365 Alternativ Link – Gyakori Kérdések és Válaszok

Az bet365 alternatív linken regisztrálok. Ugyanazokat a funkciókat fogom majd elérni így is?

Pontosan ugyanazokat: minden sport, ami a bet365 által fogadásra elérhető, az elérhető most is. Ugyanígy elérhetők és használhatók az olyan funkciók is, mint az in-play fogadás, az élő közvetítés, vagy a kaszinó.

Miért nem tudom letölteni a bet365 alkalmazást a telefonomra?

Valószínűleg azért, mert Androidos a telefonod és a Play Áruházból próbálkozol. Menj fel inkább a bet365 oldalára, ahol az oldal legaljára görgetve az „összes bet365 alkalmazás” feliratra kattintva már le is fogod tudni tölteni az appot. Csak arra figyelj, hogy mivel böngészőn keresztül zajlik a letöltés, ezért előtte a Beállításoknál mindenképpen engedélyezd az Ismeretlen alkalmazások letöltése gombot.

Miért kell regisztráció után személyazonosítást végeznie az oldalnak?

A KYC (know-your-customer) szabályozások ilyen szempontból nagyon szigorúak, ezért ezt az oldalnak muszáj megtennie ezt. De gondolj arra, hogy ezzel tudjuk például azt is elérni, hogy a kiskorúak védelmét biztosítsák, hiszen ezzel tudod igazolni azt, hogy te valójában elmúltál 18 éves.

Legális az oldal használata?

Igen, a bet365 minden engedéllyel rendelkezik.

bet365-logo

Milyen extra funkciók vannak még a bet365 alternatív oldalán?

Felhasználói élmény

Ha egy dologgal garantáltan nem volt soha sem problémám, az a felhasználói élmény volt. Az oldalon minden könnyedén megtalálható, a szabályok és funkciók pedig érthetőek. Ráadásul olyan sok mindent lehet csinálni, hogy beleunni sem lehet egykönnyen. 

In-Play fogadás

Az in-play fogadás lehetősége határozottan érdekes lehet azoknak, akik nem foglalkoztak korábban még sportfogadással. Ezzel a funkcióval ugyanis nem csak a mérkőzés megkezdése előtt tudunk téteket tenni, hanem a meccs közben is – így folyamatosan figyelve a szorzók és a helyzetek alakulását, új téteket is tudunk egyszerűen tenni a meccsekre kattintva.

Élő közvetítés

És hogy ne csak a szorzók alakulását nézzük árgus szemekkel, az oldalon a meccsek élő közvetítését is nyomon tudjuk követni. Amennyiben van pénz a számlánkon (ez kell a funkció működtetéséhez), minden egyes nap számos élő közvetítést tudunk nézni, így egyszerre élvezhetjük magát a sportot és a fogadást is.

bet365-app

Bet365 Alternativ Mobilos alkalmazás

Bár én a legtöbbször kedvelem azt, ha az oldalt a laptopomon tudom behozni, és nagy képernyőn láthatok egyszerre minden információt, azért határozottan van előnye is a telefonos alkalmazásnak. Ezáltal ugyanis mindig elérhetővé válik számunkra a tétek megtétele, ami nagyon előnyös kényelem szempontjából. Maga az alkalmazás Androidos készülékünkön a bet365 oldaláról közvetlenül letölthető, iPhone-on pedig az App Store-ban található meg.

A legjobb funkciók

Na, akkor röviden összefoglalva: mi az a top 5 indok, amiért én a bet365 alternatív oldalát választottam?

  1. Óriási sportválaszték: az összes kedvenc sportomat egy helyen tudom megtalálni
  2. Egyszerű be- és kifizetési folyamatok, néhány másodperc alatt megtörténik a legtöbb pénzügyi folyamat
  3. Élő közvetítés: egyszerre tudok fogadni és nézni a meccseket, nem kell külön streamet keresnem a TV-ben vagy online
  4. Segítőkész ügyfélszolgálat
  5. Élő, in-play fogadás funkció – folyamatosan izgalmassá teszi a fogadást

Mi szól az oldal mellett és ellene – pro és con

Úgy érzem a prokról már rengeteget írtam, de azért még egyszer összefoglalom: megbízhatóság, változatosság, gyorsaság – ez mind jellemi a bet365 alternatív oldalát.

Hogy mi az, amin változtatnék: bár az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész, és megoldották eddig is minden adódó problémámat, egy kicsit örülnék annak, ha gyorsabban menne a dolog – néha elnyúlik a várakozási idő az élő chat használatakor.

Bet365 Alternativ Kritika: Véleményem

Összességében csak ajánlani tudom a bet365 alternatív szolgáltatásait, minimális azon problémák száma, ahol szerintem még javulni tudna az oldal. Felhasználóként élvezetes szabadidős tevékenységet nyújt, és szupernek tartom azt is, hogy nagy hangsúlyt helyeznek a felelősségteljes játékra is – ezt mindig jó látni az online szerencsejátékos oldalalakon. Akit érdekel a fogadások világa, mindenképpen csekkolja le.

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul

Bet365 Alternativ Kritika