Menu

bet365 Vélemény

A bet365 sportfogadás és online kaszinó már jó pár éve jelen van a magyar szerencsejáték piacon – így amikor én magam is új fogadási iroda után kezdtem el nézelődni, egyértelmű volt, hogy kipróbálom, mit tud felmutatni a bet365 hazánkban. Alább személyes véleményemet olvashatjátok a szolgáltatóról, melyben bemutatom azt, hogy szerintem mik a legjobb és mik a még fejlesztésre szoruló funkciói az oldalnak.

Sportfogadás a bet365 oldalán

A bet365 belépés manapság nagyon egyszerű, elég, ha csak a keresőbe beírjuk az iroda nevét, és azonnal a magyar nyelvű főoldalon találhatjuk magunkat (természetesen a bet365 alternatív linkek is használhatók, és ugyanúgy eljuttatnak minket a kívánt címre). Az oldal felülete nagyon letisztult, és gördülékennyé teszi a navigációt az oldal különböző részei között. Rögtön a bet365 belépés után a sportfogadás szekciót fogjuk elérni – hiszen ez az iroda fő profilja, bár a többi szolgáltatás, mint pl. a kaszinó vagy a póker is szépen kialakított. Bal oldalon láthatjuk az összes sport listáját ABC sorrendben. Itt megtalálhatjuk a legnépszerűbb sportokat, mint a foci, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong vagy az amerikai futball, de olyan kevésbé követett vagy még most feltörekvő piacokat is, mint az esport vagy a téli sportok, és persze az olyan fogadási klasszikusokat, mint a ló- és agárversenyek. A listát egyébként kedvünkre variálhatjuk, ugyanis a csillagok bejelölésével kiválaszthatjuk és feltolhatjuk a lista tetejére a kedvenceinket.

A főoldalon láthatjuk ezen felül az éppen aktuálisan futó meccseket, az élő fogadásra elérhető mérkőzéseket az Élőben fül alatt, illetve legfelül navigálhatunk át a szerencsejáték iroda más szolgáltatásaira is pl. élő kaszinó vagy vegas.

Odds-ok – versenyképesek a piachoz képest?

A bet365 oddsok tekintetében is viszonylag nagy változatosságot hoz, de személyes tapasztalatom alapján a piachoz képest sok esetben meglehetpsen kompetitívek. Persze, fogunk találni nagyon alacsony szorzókat is, de bőven vannak olyanok, amelyek más oldalakkal összehasonlítva magasabb nyereményeket tudnak hozni. Összességében versenyképesek (hiszen nem is lehetne ennyire híres és széles körben használt a bet365, ha rosszul teljesítene egy ilyen fontos területen), de azt elismerem, hogy sportágtól, ligától, mérkőzéstől függően vannak kilengések mind alacsony, mind magas szorzók felé.

Kaszinó

Ahogy említettem a bet365 természetesen nem csak sportfogadással foglalkozik, hanem az online szerencsejáték piac szinte minden jelentős ajánlatát felvonultatják. A kaszinónál szintén a bőség zavara léphet fel az újonc játékosban, hiszen az ajánlatok tárháza tényleg óriási – és folyamatosan növekő is. Az élő rulett, blackjack és Casino Hold ’em vagy Spin n Play mellett szinte végtelennek tűnő nyerőgépes játékok sorozatát próbálhatjuk ki az oldalon. Az alap kaszinós játékok mellett még az Élő Kaszinót is érdemes lehet kipróbálnunk, hiszen itt valós időben, valós osztókkal játszhatunk a számunkra legmegfelelőbb asztalokhoz ülve.

Játékok

Azonnali nyereményjátékok, asztali játékok, megaways vagy virtuális sportok – bármit is keresünk, azt szerintem garantáltan megtalálhatjuk a bet365 oldalán. Bár bevallom őszintén, én az oldal játék részében töltöttem el a legkevesebb időt, de a felhozatal óriási, és aki egy rövid, de ütős játékkal akarja eltölteni idejét, az itt biztosan talál magának valamit.

Vegas

Az oldal Vegas és Póker része is magas szintű és felhasználóbarát szórakozást nyújt. A póker nem csak hogy számos bajnokságot tud felmutatni az érdeklődők számára, de a külön erre kialakított póker szoftver segítségével gyors animációkat és könnyű használatot biztosít az oldal minden játékos számára. A legnépszerűbb játékok itt egyértelműen a Twister Sit and Go bajnokságok.

GYIK – kérdések a bet365 használatáról most végre megválaszolva

Legális a bet365 használata Magyarországon?

Az örökzöld kérdés, ami valószínűleg mindenki fejében megfordult, aki valaha is szeretett volna sportfogadással foglalkozni: legális-e ez Magyarországon?

A válasz azonban a bet365 helyzetében viszonylag egyszerű: a szolgáltató legálisan működik és minden szükséges engedéllyel rendelkezik, így emiatt nem kell aggódnunk.

Hogyan tudok befizetni a számlámra?

A számlánk feltöltésére a bet365 oldala számos alternatívát biztosít. A legegyszerűbb a bank- vagy hitelkártyával történő befizetés, hiszen ez mindössze néhány percet igényel, és ehhez ráadásul szinte minden nap mint nap használatos kártyát elfogadnak, legyen szó VISA-ról vagy Mastercardról. Emellett elérhető még banki átutalásos befizetés is, azonban ez már egy sokkal lassabb folyamat, és bankunktól függően akár napokba is beletelhet. Emellett olyan szolgálatások is használhatók, mint pl. a paysafecard.

Milyen gyorsak a kifizetések?

A fogadások befejezése után általában nagyon hamar megtörténnek a kifizetések, azonban van olyan eset is, amikor akár egy-két óráig is elhúzódhat ez a folyamat. Mivel a bet365 is a hivatalos eredmények alapján osztja ki a nyereményeket és zárja le a fogadásokat, így a szolgáltatónak is meg kell várnia, hogy ezeket a végeredményeket posztolják a ligák. Vitás esetekben az eredmények néha csak órákkal később kerülnek fel a honlapokra, így addig a fogadások sem zárhatók le.

A bet365 oldalán elérhető élő közvetítés is?

Igen, a bet365-nél élőben is nyomon követheted az aktuális meccs alakulását az élő közvetítés funkció segítségével. Ez csak regisztrált felhasználóknak elérhető azonban, így figyeljünk arra, hogy fejezzük be a regisztrációs folyamatot, ha ezt szeretnénk igénybe venni. Illetve azt se felejtsük el, hogy legalább egy fogadásra elegendő összeg legyen a számlánkon, hiszen enélkül sem tudjuk elérni ezt a közvetítést.

Összekombinálhatók fogadások az oldalon?

Igen, ez is lehetséges a bet365 sportfogadás esetén. A Fogadáskészítő segítségével akár hat különböző fogadási piacot kombinálhatunk össze, így egy személyre szabott fogadást készítve. Itt olyan dolgokra fogadhatunk egy helyen, mint hogy mi lesz a meccs végső eredménye, vagy hogy mondjuk hány szögletet harcoltak ki a mérkőzés végéig a játékosok.

Ha külföldi a bet365, akkor az ügyfélszolgálat is angolul zajlik?

Nem, a magyar felület mellé magyar ügyfélszolgálat is párosul, akiket ráadásul akár azonnal élő chaten, telefonon vagy emailen is elérhetünk.

Miben jobb az Élőben fogadás?

Hogy jobb-e vagy rosszabb-e, azt mindenki döntse el magának, az viszont biztos, hogy érdekes lehetőséget tesz lehető az, hogy már a mérkőzés megkezdése után is fogadhatunk bizonyos sporteseményekre. A folyamatosan pörgő, változó szorzók ugyanis azonnal reagálnak a meccs alakulására, így nekünk is folyamatosan figyelnünk kell, hogy mi is történik a pályán.

Milyen a mobil applikáció?

Bet365 sk

A bet365 már telefonon is elérhető alkalmazás formájában, így szinte bárhonnan bármikor megtehetjük tétjeinket. Én személy szerint nagyon kedvelem a telefonos alkalmazást, és főként ezt használom a fogadásaim megtételére, hiszen amellett, hogy sokkal kényelmesebb, egyik funkciót sem kell feladnom. Az megint csak plusz, hogy nincs óriási tárhelyigénye, és a telefonon aksiját sem szívja le.

Bet365 felhasználói szemszögből

A felület kialakítása, a felhasználói fiók és élmény

Ahogy azt már korábban is írtam az oldal elrendezése és kialakítása nagyon felhasználóbarát és átlátható, így a felhasználó élmény is hibátlan ilyen szemszögből. Itt is látszik, hogy a bet365 már jó pár éve szolgálja a sportfogadók igényeit, hiszen a fogadás megtételének a folyamata és a mérkőzések követése is a lehető legoptimálisabban lett kialakítva.

Élő fogadás

A Élőben fül már rögtön a főoldalon kiemelt helyre került – és ez nem is ok nélkül lett ilyen fontos pozícióba emelve az oldalon. Az utóbbi években egyre jelentősebb piaca alakult ki az ún. in-play, élő fogadásoknak, melyek segítségével már a mérkőzése megkezdése után is tudunk fogadásokat tenni a kedvenc meccseinkre. Itt, az Élőben fül alatt láthatjuk azokat a meccseket, amikre aktuálisan lehet élőben fogadni a bet365 honlapján (ez ugyanis azért nem minden mérkőzésnél elérhető). Itt azért főként a legnagyobb meccsek érhetők el, azaz főként foci, tenisz, kosár és a hasonló kaliberű sportok mérkőzéseit láthatjuk – azonban érdemes mindig figyelgetni ezeket, hiszen mindennap számos meccsnél teszik elérhetővé ezt a funkciót. A folyamatosan változó, a helyzetekre reagáló odds-ok pedig még izgalmasabbá tudják tenni a mérkőzést. Maximum annak nem ajánlanám, aki szereti teljes figyelemmel követni a meccsek minden egyes másodpercét – nekik ez lehet, hogy elterelné figyelmüket az apró mozzanatokról.

A tétek megtétele

A tétek megtétele mind az élő, mind a sima fogadásnál nagyon egyszerű: csak keressük ki a számunkra megfelelő fogadási piacot, nyomjunk rá a szorzóra, amire fogadni akarunk, majd a fogadási összeg bepötyögése után már azonnal nyomhatunk is a fogadás megtételére. A megtett fogadásaink profilunkban tudjuk nyomon követni.

Élő közvetítés

Fentebb is említettem már, de leírom még egyszer, hiszen olyan funkció ez is, amely szerintem sok embert érdekelhet: az élő közvetítés szintén mindennap, számos meccsnél elérhető szolgáltatás. Itt mindössze arra figyeljünk, hogy legyen valamennyi (legalább egy fogadáshoz elég) pénz a számlánkon (vagy legyen megfelelő fogadásunk az elmúlt 24 órából), utána már élvezhetjük is a meccseket élőben. Ha esetleg technikai probléma adódnak, akkor nézzük meg, hogy engedélyezve van-e a Flash a böngészőnkben – ez okozhatja még esetleg a fennakadást.

Bet365 a telefonunkról is

A bet365 mobil appja nagyon nagymértékben hasonlít a PC-s verzióhoz, hiszen ugyanazok a funkciók és sportok érhetők el itt is. A különbség mindössze annyi, hogy a kialakítás telefonbarát és optimalizált. Az app Androidon egyenese a bet365 oldaláról, még iOS-en az App Store-ból érhető el.

Ami a bet365 sportfogadás mellett szól

  1. Akár a legkisebb ligákra is szavazhatunk a nagy mérkőzések mellett
  2. Saját fogadás elkészítése a Fogadáskészítővel
  3. Élő közvetítés mindennap
  4. Gyors ki- és befizetések
  5. In-play fogadás is elérhető

Előnyök és hátrányok a bet365 szolgáltatásával kapcsolatban

PozitívumokNegatívumok
széles sport felhozatalváltozó szorzók
gyors befizetés és pénzfelvétela magyar ügyfélszolgálat nem egésznapos
kaszinó és póker is elérhetőlimitált be- és kifizetési lehetőségek
telefonos alkalmazás is van
megbízható ügyfélszolgálat, gyors ügyintézés

 

Összességében: ajánlanám mindenkinek, akit érdekel a sportfogadás

bet365-app

Egy dolog egyértelmű: a bet365 nem ok nélkül az egyik vezető fogadási oldal hazánkban. Az oldal kialakítása, az elérhető sportok és a magas szintű ügyfélszolgálat csak néhány ok azok közül, amiket a bet365 mellett tudnék felsorolni. Természetesen ez az oldal sem tökéletes, pl. bizonyos sportok esetén a szorzók nem a legversenyképesebbek a piacon, azonban összességében a bet365 olyan szolgáltatást nyújt, amely minden sportfogadó számára tartogathat jó ajánlatokat, és egy még jobb szórakozási lehetőséget.

A Bet365 Általános Szerződési Feltételek érvényesek / Csak új ügyfeleknek / Kereskedelmi tartalom 18 éves korig Felelős szerencsejáték.
Ez az értékelés a Bet365 ajánlatainak személyes tapasztalatán alapul.