Menu

Fontos! Mielőtt rátérnék a cikkem lényegi részére, fontosnak tartom megjegyezni, hogy az itt leírtak csakis és kizárólag az Én személyes véleményemet tükrözik, és a saját tapasztalataimon alapulnak. Emellett arról is muszáj említést tennem, hogy jelen cikk megírásáért az online szerencsejáték szolgáltatótól sem anyagi, sem egyéb jellegű kedvezményben nem részesültem. Ez a cikk NEM promóciós céllal készült, és minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy objektív módon, releváns információkat osszak meg az olvasóinkkal/felhasználóinkkal. Az itt található információkat mindenki csakis a saját felelősségére használhatja!

Verified
BET365 ELÉRÉSE > BONUSZKOD: 365FOGADAS
Bonus & Offers details
Számlanyitási ajánlat Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
T&C:

A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Expires on: 31-12-2022
Last check: 2 days ago

A bet365 magyar nyelű weboldalának ismertetője – a bet365 alternatív link

Bet365 MayarBet365 Altenativ Link
Link #1 link #1
Link #2 link #2
Link #3 link #3

Bevezető gondolatok

Ezen cikk megírásakor a bet365 magyar nyelvű webes felületének elérése hazánkból – a Kárpát-medence szívéből – sajnálatos módon nem volt megoldható közvetlenül, azaz a hivatalos URL használata révén. Ebből kifolyólag pedig az olyan fontos procedúrákat, mint amilyen a regisztráció folyamatának lebonyolítása, az esetek túlnyomó részében csak egy bet365 alternatív link / bet365 alternatív oldal által volt elvégezhető (és ez valószínűleg most is csak így oldható meg).

Most valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy érdemes-e egy megbízható proxy szervert, vagy VPN szolgáltatást is nyújtó böngészőt (pl. Opera) „bevetni” a cél érdekében. Véleményem szerint nem, mert az ilyen megoldásokat az online szerencsejáték szolgáltatót webes platformja nem igazán kultiválja. Arról nem is beszélve, hogy még ha sikerül is „trükközés” révén regisztrálni, semmi garancia nincs arra nézve, hogy ezt követően minden flottul fog működni a fogadási felületen, és az egyék szekciókban (pl. az online és az élő kaszinóban). A fentiek fényében ezért jómagam a bet365 elérése esetében kizárólag csak a bet365 alternatív link / bet365 alternatív oldal alkalmazását tudom nyugodt szívvel ajánlani.

A bet365 sportfogadás részlegének bemutatása

A bet365 már igen régóta az online szerencsejáték, és azon belül is a sportfogadás egyik legnagyobb fellegvárának számít Európa-szerte. A cég népszerűsége az egeket verdesi, ami cseppet sem meglepő, mivel színvonalas szolgáltatásokat nyújt, és teljesen korrekt játékfeltételeket biztosít. A bet365 sportfogadási részlegének elérése mondhatni gyerekjáték, ha az ember erre a már említett bet365 alternatív oldal, vagy bet365 alternatív link opciót használja. Ha hozzám hasonlóan te is így teszel, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a megtekinteni kívánt tartalmak secperc alatt betöltődnek, és megy minden, mint a karikacsapás! Mivel a cég fejlesztői fokozott figyelmet szenteltek a felhasználóbarát kialakításra, ezért a sportfogadási felület és az egyéb részlegek, szekciók használata rendkívül könnyű még akkor is, ha korábban azt sem tudtad, hogy mi fán terem az online szerencsejáték. A bet365 webes felületének egésze teljes mértékben mentes az olyan zavaró hatású elemektől, mint az izgő-mozgó csilivili reklámbannerek, amelyek láttán az ember haja – némi idő elteltével – szó szerint az égnek áll. A bet365 magyar nyelvű fogadási felületén a felhasználói szempontból fontos infók jól látható helyen vannak, és a szolgáltató által használ betűtípusoknak hála, a tartalmak könnyedén olvashatók. Ami pedig a navigációt illeti, véleményem szerint kiválónak mondható, ugyanis azt tapasztaltam, hogy elég 1-2 kattintás ahhoz, hogy hozzáférhessek szinte bármilyen fontos funkcióhoz, infóhoz, vagy tartalomhoz.

Én, mondhatni az anyatejjel szívtam magamba a sportfogadást. Már a ’90-es évek derekán saját készítésű, 1 hibapontos 7-8 kétesélyes totókulcsok alkalmazása révén játszottam, és a Tippmix fénykorában is folyamatosan aktív játékos voltam. A világhálónak térnyerésének köszönhetőn, és az online szerencsejáték beindulása óta pedig majdhogynem napi rendszerességgel játszom. Ebből kifolyólag jó néhány online szerencsejáték szolgáltatónál megfordultam már az elmúlt évek során, így tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy egy flottul működő fogadási felület egy fikarcnyit sem ér, ha nem túl acélos a sportág kínálat, és a fogadási lehetőségek (opciók), piacok terén nem teljesít jól az adott szolgáltató.

Szerencsére a bet365 magyar oldala esetében erről szó sincs! Itt tényleg szó szerint minden adott ahhoz, hogy az ember könnyen, problémamentesen köthessen szinte bármilyen típusú fogadását. És a sportág kínálat, illetve a fogadható események tekintetében a cég messze felülmúlja a legtöbb piaci versenytársát. Ha nem hiszel nekem, akkor csak vess egy pillantást a bet365 magyar nyelű fogadási részlegének online sportfogadási kínálatára, és látni fogod, hogy nem a levegőbe beszélek. Hiszen van itt minden, de minden, amitől egy lelkes sportfogadó szeme könnybe lábad (persze az örömtől): legyen szó akár népszerű csapatsportokról, virtuális sportokról, vagy a manapság egyre növekvő népszerűségnek örvendő E-sportokról.

A bet365 esetében a fogadás opció és fogadás piac kínálat minden igényt maximálisan lefed. Viszont véleményem szerint választék a focinál a leginkább bőséges. Ami a cég által kínált odds-okat illeti szerintem eléggé nagy a „szórás”, így azok is biztosan találnak megfelelőt a kínálatban, akik a papírforma alapján szeretnek fogadni, valamint azok is, akik nem félnek némi extra kockázatot bevállalni. A bet365 fogadási szelvényét elsősorban a funkcionalitás jellemzi: minden fontos opció helyet kapott rajta, és pofonegyszerű a használata. Még egy apróság: ha a fogadási felületet egy megfelelő bet365 alternatív link révén használod, akkor biztosíthatlak róla, hogy a fogadási szelvény, és az egyéb funkciók is tökéletesen fognak működni. Természetesen bármilyen jellegű neked tetsző fogadást köthetsz a fogadási szelvény segítségével, legyen szó akár egy eseményes szimpla fogadásokról, vagy több eseményes kombinált fogadásokról. Az általad kiválasztott sportesemény/mérkőzés kimenetelek egyből megjelennek a szelvényen, a hozzájuk tartozó odds kíséretében.

Bet365 bónuszok és promóciók

Én azon a véleményen vagyok, hogy a bet365 bónusz és promóció kínálata manapság az online szerencsejáték ágazat egyik legjobbjának mondható. Mivel már meglehetősen régóta regisztrált tag vagyok az oldalon, ezért bizton állíthatom, hogy ez évekkel ezelőtt is így volt. A cég – más szolgáltatókkal ellentétben – nem csupán a sportfogadás rajongók számára biztosít speciális ajánlatokat, hanem azoknak is, akik szívesebben töltik az idejüket a kedvenc nyerőgépeik társaságában, vagy példának okáért a virtuális pókerasztal mellett ülve szeretik elütni a szabadidejüket a bet365 élő kaszinójában. A bónuszok és promóciók a bet365 magyar felhasználói számára is biztosítottak. És mivel úgy tapasztaltam, hogy a megforgatási követelményeket nem nehéz teljesíteni, ezért bárki számára nyugodt szívvel tudom ajánlani az igénybevételüket, hiszen általuk lényegesen jobb nyerési esélyekkel vetheti bele magát az ember az online szerencsejáték világába. Azt viszont mindenképpen érdemes figyelembe venned, hogy a cég által biztosított összes bónusz és promóció kizárólag nagykorúak által vehető igénye. Azaz csakis olyan személyek élhetnek velük, akik korábban már betöltötték a tizennyolcadik életévüket. Rendkívül fontos, hogy még azelőtt teljes mértékben tisztában legyél a felhasználási feltételekkel, megforgatási követelményekkel és az egyéb kritériumokkal, mielőtt igénybe vennéd az általad kiszemelt bónusz, vagy részt vennél egy számodra szimpatikus promóciós programban. Ily módon ugyanis elkerülheted a későbbi kellemetlenségeket. A bet365 minden tekintetben az egyik legkorrektebb szolgáltató, viszont, ha az ember önhibája miatt nem tartja be a bónuszok/promóciók esetében a cég által támasztott követelményeket, akkor bizony kellemetlen meglepetések érhetik.

Felhasználói fiók nyitása – Bet365 regisztráció

Mostanság, ha az ember regisztrálni akar egy online bukméker iroda, vagy más szerencsejáték szolgáltató platformján, akkor az esetek döntő többségében a procedúra csupán pár percet vesz igénybe. Amikor évekkel ezelőtt felhasználói számlát/fiókot nyitottam a bet365-nél, bevallom azt hittem, hogy simán befonom majd a szemöldököm, mire a végére érek a regisztrációs folyamatnak. De kellemes meglepetésként ért, hogy se perc alatt letudtam az egészet. A jó hír az, hogy a bet365 regisztráció azóta még egyszerűbb, „gördülékenyebb” lett. Így még abban az esetben is csak minimális időt vesz igénybe, ha bet365 alternatív link használta révén végzed el. A felhasználói fiók nyitásához a regisztrációs űrlapon csak a legszükségesebb adatokat kell megadnod (név, lakcím, telefonszám, e-mailcím stb.), valamint egy jó erős jelszót, és az általad használni kívánt felhasználói nevet. Mindezek végeztével a platform egyből felkínálja az egyenleg feltöltésére szolgáló fizetési opciókat, így némi pénzt befizetve belevetheted magad a sportfogadás és az online kaszinó játékok izgalmas világába. Azt viszont fontosnak tartom megemlíteni, hogy a személyazonosságodat meg is kell erősítened ahhoz, hogy használni tudd a rendszer összes funkcióját, ezért ezt a procedúrát érdemes mielőbb megejteni.

A felhasználói fiók megerősítése a bet365 magyar nyelvű platformján

Ez első blikkre kissé macerásnak tűnhet, de nem kel tőle félned, mert tényleg gyerekjáték az egész. A felhasználói fiókodat a személyazonosságod igazolására szolgáló okmányok feltöltésével tudod megerősíteni. Az egyszerűség kedvéért az alábbiakban bemutatom, hogy én ezt hogyan oldottam meg:

  • A személyi igazolványom mindkét oldalát lefényképeztem a telefonommal (fontos, hogy a képek magas felbontásúak, és jó minőségűek legyenek), majd mindkét fájlt feltöltöttem a rendszerbe, miután kivágtam a fotókból egy képszerkesztő programmal (pl. IrfanView), az igazolványokat ábrázoló részt. Természetesen egyéb érvényes arcképes igazolványt is használhatsz (pl. útlevelet) erre a célra.
  • A második lépésben egy olyan közüzemi számla lefényképezett képét töltöttem fel, amin a lakcímem is szerepelt (erre a célra egyebek mellett egy friss bankszámlakivonat is használható).

Miután a cég munkatársai ellenőrizték az általam feltöltött dokumentumokat, a felhasználói fiókomat megerősítette a rendszer, és így a platform összes funkciója is elérhetővé vált a számomra. Én személy szerint mind a bet356 regisztráció procedúráját, mind a fiókom megerősítését asztali gépen (PC) végeztem el. De erre a célra nyugodtan használhatod a kedvenc mobil eszközödet (okostelefon, táblagép) is.

Saját tapasztalataim a bet365 mobil platformjával kapcsolatban

Napjaiban a felhasználók részéről már alapvető elvárás egy komoly online szerencsejáték szolgáltató irányába, hogy mobil készülékekre optimalizált fogadási felülettel is rendelkezzen. A bet365-nél ezzel a ténnyel tökéletesen tisztában vannak, aminek köszönhetően a mobil eszközökre „belőtt” platform egy az egyben azt tudja, mint a klasszikus, asztali gépes változat. Azaz minden funkció elérhető rajta (fogadás, élő fogadás, statisztikák, közvetítések online kaszinó játékok stb.), és mindehhez csupán egy közepes teljesítményű mobil eszköz (érdemes legalább 5 colos készüléket használni), és megbízható netes kapcsolat kell (WiFi, vagy 3G/4G). A bet365 mobil kompatibilis oldalának kialakítása szerintem tökéletes, és a sebességre, navigációra se lehet egy rossz szót sem szólni.

situs alternativ bet365 mobil appok

A cég fejlesztői által készített mobil alkalmazások két legfőbb előnye a felhasználóbarát kialakítás és a funkcionalitás. Android-os és iOS-es változatban is elérhetők. De mivel nekem az előbbi operációs rendszerrel felvértezett okostelefonom volt/van, ezért a következőkben az Android-os verzió telepítésének általános lépéseit szeretném csak bemutatni.

Így tudsz telepíteni egy bet365 Android-os appot:

  • Ahhoz, hogy külső forrásból származó alkalmazást tudj telepíteni a készülékedre, először némileg módosítanod kell a beállításokon: Beállítások menü -> Biztonság menü -> itt pedig az ismeretlenforrások résznél az „OK” lehetőséget kell választanod.
  • A bet36 oldalát nyisd meg a mobiloddal. Ezután nyisd meg az „Összes bet365 alkalmazás” menüt.
  • Válaszd ki a letölteni és telepíteni kívánt alkalmazást (pl. póker, hírek, kaszinó), és a telepítés hivatkozásra koppintva telepítsd a készülékedre.

Élő fogadási funkció a bet365 platformján

Napjainkban az élő fogadás a sportfogadás rajongók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért a legtöbb neves szolgáltató ezt a fogadási módot is biztosítja a regisztrált felhasználóik számára. Ami engem illet, nekem is ez a kedvencem, mivel ezzel a fogadási móddal egy adott mérkőzés/meccs közben is bármikor fogadhatok, ami véleményem szerint igencsak megnöveli a nyerési esélyeket. A bet365 oldalán az élő fogadások esetében a kínálat bőséges a fogadható sportágak és a piacok tekintetében is. Az odds-ok versenyképesek, és némi szerencsével – no meg persze akkor, ha az ember kellően türelmes is – igencsak jókat is ki lehet fogni.

Mérkőzések élőben történő közvetítése

A legtöbb szolgáltató esetében eléggé szegényes a felhozatal az élőben megnézhető mérkőzések közvetítésének esetében. Szerencsére, én úgy vettem észre, hogy a bet365-nél ezen a téren is igen magasra tették azt a bizonyos lécet, aminek hála temérdek különböző sporteseményt lehet a platformon élőben is figyelemmel követni. Természetesen ehhez az is szükséges, hogy legyen némi pénz az ember belső egyenlegén (legalább annyi, ami minimum egy érvényes fogadáshoz elegendő).

Ajánlott bet365 alternatív linkek / url #1

bet365.com bejelentkezés = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = bet365.hu = 121-365sb = bet365 hungary = bet356 = 788-sb = Bet365 Kaszinóhoz = Bet365 Pókerhez = Bet 365 Bónuszok = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarország = alternative link = belépéshez = 878365.com = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com = bet365 mobil

Dióhéjban a bet365 kaszinó, élő kaszinó és póker szekciójáról

Bár az én szívem mindig is inkább a sportfogadás felé húzott, hazudnék, ha azt mondanám, hogy időnként nem kapok kedvet a pókerezéshez (főként a Texas Hold’em esetében), no meg a nyerőgépes játékok tárcsáinak pörgetéséhez. Így aztán az évek során igen gyakran megfordultam a bet365 kaszinó szekciójában, és az élő kaszinóban is jó néhány kellemes órát töltöttem a kedvenc kártyajátékomba elmerülve. Mindezeknek köszönhetően úgy vélem, hogy kellő mennyiségű releváns tapasztalattal bírok ahhoz, hogy megosszam a véleményem másokkal is.

Ami a bet365 kaszinó szekcióját illeti a felhozatal – különösen az online nyerőgépes játékok terén – parádésnak mondható. Hogy miért merem ezt így kijelenteni? Azért, mert szerénység nélkül állíthatom, hogy én aztán az összes létező online nyerőgép típust ismerem, és az elmúlt 5-6 évben több száz nyerőgéppel játszottam (volt, hogy csak ingyenese játékmódban szórakozásból, de gyakran megesett, hogy kisebb-nagyobb tétben élesben is.). Természetesen a bet365 online kaszinójának kínálatában számos egyéb játék is található, például táblajátékok és kártyajátékok is, valamint olyan spéci online casino játékok, amelyek folyamatosan növekvő összegű progresszív jackpottal vannak felvértezve. Az ebben a szekcióban lévő játékok mindegyikét neves, megbízható fejlesztők jegyzik, így mérget vehetsz rá, hogy teljes mértékben korrekt játékfeltételeket, és igen jó nyerési esélyeket nyújtanak.

Abban az esetben, ha komolyabb mértékű adrenalin löketre vágysz, akkor érdemes a bet365 élő kaszinójában, vagy a póker szekcióban próbára tenned a szerencsédet. Az élő kaszinóban egyebek mellett különféle rulett változatok, és olyan izgalmas kártyajátékok, mint a blackjack várnak rád, míg a póker szekcióban a világszerte népszerű kártyajáték különféle változataival játszva tehetsz szert jókora profitra, és speciális eseményeken, tornákon is részt vehetsz.

Rendelkezésre álló pénzbefizetési és kifizetési módok

Amikor még az online szerencsejáték gyerekcipőben járt, csupán 1-2 fizetési metódus közül választhattak a felhasználók. Az azóta eltelt évek során szerencsére ez gyökeresen megváltozott, és számos „hagyományos”, illetve alternatív fizetési módot is biztosítanak a neves cégek a felhasználóknak a pénzügyi tranzakciók lebonyolításához. A bet365 platformján az összes népszerű pénz be- és kifizetési mód elérhető, és csak az egyéni preferenciádtól függ, hogy melyik mellett teszed le a voksod. Mindegyikük maximálisam biztonságos, így nem kell attól tartanod, hogy a pénzed arra illetéktelenek kezébe kerül.

Néhány személyes észrevétel a bet365 ügyfélszolgálati rendszere kapcsán

Én úgy vagyok vele, hogy ha felhasználóként bármilyen jellegű problémám támad, és erre nem találok megoldást az adott szolgáltató GYIK szekciójában, akkor a cég ügyfélszolgálatának munkatársai képesek legyenek mielőbb megoldani azt. Mivel a bet356 platformján az élő chat funkció is biztosított a regisztrált tagoknak, ezért az ügyintézés kimondottan gyorsan megy, ami halasztást nem tűrő dolgok esetében rendkívül fontos. Természetesen a cég ügyfélszolgálatát egyéb módon is el lehet érni: telefonon, és e-mailben is. Viszont ami engem illett, szinte kivétel nélkül az online chat funkció részesítettem előnyben olyankor, ha sürgős elintéznivalóm akadt. Itt megjegyezném, hogy meglátásom szerint, a vállalat munkatársai egytől egyig vér profik, és gyorsan, szakszerűen teszik a dolgukat. Az már csak hab a tortán, hogy mindezőben még udvariasak is.

Záró gondolatok

Tudom én jól, hogy napjaikban gombamód szaporodnak az online szerencsejáték szolgáltatás nyújtására specializálódott cégek a világhálón. Emiatt az ember – különösen olyankor, ha laikus – szó szerint a bőség zavarával küzd, és igencsak nehezen tudja eldönteni, hogy melyik cégnél érdemes számlát nyitnia. Viszont, ha pár fontos szempontot is figyelembe veszel, akkor a szóba jöhető szolgáltatók számát jelentősmértékben le lehet csökkenteni. Milyen szempontokra is gondolok? Nos, például egyáltalán nem mindegy, hogy egy adott cég, hány éve van jelen az online szerencsejáték üzletágban, milyen múlt áll mögötte, illetve, hogy milyen a megítélése a felhasználók körében.

A bet365 egyike a legmegbízhatóbb vállalatoknak, és piacvezetőként óriási felhasználói bázissal bír. A cég renoméja makulátlan, ami az általa nyújtott korrekt játékfeltételeknek, és a színvonalas szolgáltatásoknak köszönhető. Amennyiben egy olyan online szerencsejáték szolgálattónál szeretnél játszani, amely az összes hivatalos működési engedélynek birtokában van, és garantálja számodra a lehető legkorrektebb játékfeltételeket, akkor szerintem a bet365-ben biztos, hogy nem fogsz majd csalódni.

Bónusz kód érvényesség: 31/12/