Menu

Bet365 alternatív link: Belépés az alternatív linkeken, vagy tükör oldalakon keresztül

Verified
BET365 ELÉRÉSE > BONUSZKOD: 365FOGADAS
Bonus & Offers details
Számlanyitási ajánlat Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
T&C:

A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Expires on: 31-12-2022
Last check: 2 days ago

A rendszeres sportfogadók és szerencsejátékosok bizonyára találkoztak már a Bet365 bukméker nevével. Akik már régebb óta használnak ehhez hasonló, külföldről üzemeltetett oldalakat biztos tisztában vannak azzal is, hogy néha elég nehézkes lehet elérni egy ilyen platformot, ha nem áll rendelkezésünkre egy megfelelő alternatív link, azaz tükör oldal.

Bet365 alternatív link

Bet365 MayarBet365 Altenativ Link
Link #1 link #1
Link #2 link #2
Link #3 link #3

Hogyan is lehet regisztrálni az oldalra?

Cikkem ezen része inkább azok számára lehet hasznos, akik kíváncsiak az oldalra és szívesen kipróbálnák azt, de nem ismerik a Bet365 regisztráció lépéseit, és ezért bizonytalanok, hogy egyáltalán belevágjanak-e vagy ne. A következő sorokban a regisztráció lépéseit próbálom meg röviden felvázolni. Bízom benne, hogy ez a rövid kis jegyzet megfelelő útmutató lesz a folyamat gyors kivitelezéséhez. Azt azért megjegyezném, hogy érdemes már regisztráláskor egy Bet365 alternatív linket használni a folyamathoz.

A regisztrációs folyamatot a főoldal jobb oldali részén található „Regisztráció” gombra való kattintással tudjuk elkezdeni. Ez után megjelenik a kitöltendő regisztrációs űrlap, amely a következő részekből tevődik össze:
– Először a teljes nevünket, a nemünket, a születési dátumunkat és annak az országnak a nevét kell megadnunk, ahonnan regisztrálni szeretnénk.
– Ezután a telefonszámunkat, egy általunk használt érvényes e-mail elérhetőséget kell megadnunk.
– A harmadik résznél a pontos címünket és a postai irányítószámunkat kell beírnunk az erre kijelölt mezőkbe.
– A negyedik, vagyis az utolsó előtti résznél egy felhasználónevet és az ehhez tartozó jelszót kell megadnunk, amikkel majd a későbbiekben be fogunk tudni lépni a fiókunkba. A felhasználónév 6-tól 14 karakterig terjedhet, míg a jelszó 6-tól 32-ig. Ugyanitt, az oldal kérni fog tőlünk még egy négy számjegyből álló biztonsági kódot. Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a fajta biztonsági intézkedés. Ebből is látszik, hogy az oldal mindent megtesz annak érdekében, hogy az adataink ne tudjanak idegen kezekbe kerülni és teljesen védve legyenek.
– Az utolsó részénél az űrlapnak a saját időzónánkat és a nyereményszorzónk típusát, illetve ha igényeltünk valamilyen regisztrációs bónuszt, akkor annak a kódját tudjuk kiválasztani. Ezek a kódok a Bet365 oldalán találhatóak meg, de én azt ajánlom, hogy mielőtt igényelnénk bármelyik bónuszt, olvassuk el ezek igénylésének a feltételeit, hogy mindent a megfelelő protokoll szerint tudjunk kivitelezni. Ha ezzel megvagyunk, nyilatkoznunk kell, hogy már betöltöttük a 18. életévünket, és tudomásul vettük az oldal felhasználói feltételeit.

Ha ezekkel megvagyunk, meg kell erősítenünk a regisztrálási szándékunkat.

Az űrlap kitöltése után fontos, hogy ne felejtsük el megerősíteni a regisztrációs szándékunkat. Enélkül nem fogjuk tudni használni a fiókunkat, mivel még nem lesz aktiválva. Nem kell aggódni, pár perc alatt teljesíthető ez is. A folyamat két lépésből tevődik össze.
1. Lépés: Egy olyan okirat beszkennelt másolatának eljuttatása az oldalnak, amely a személyazonosságunkat igazolja. Ez lehet például a vezetői jogosítványunk, vagy a személyi igazolványunk is.
2. Lépés: Egy olyan közüzemi számla beszkennelt másolatának eljuttatása az oldalnak, amely a regisztrálási szándékát megerősíteni óhajtó személy nevére legyen kiállítva. Ez akármilyen közüzemi számla lehet, a lényeg, hogy a nevünkre szóljon.

Miután a beküldött dokumentumokat leellenőrizték a cég munkatársai, rövidesen aktiválják a fiókunkat és máris gond nélkül használhatjuk a platform által nyújtott szolgáltatásokat.

Néhány tipp az újonnan regisztrált, vagy regisztráló felhasználók számára

Említettem a Bet365 regisztrációs bónuszokat pár sorral feljebb. Ezekkel kapcsolatban írnék le most néhány észrevételt, illetve hogy szerintem mire érdemes odafigyelni, ha igénybe szeretnénk közülük valamelyiket venni. Erre elég nagy esély lehet, mert az oldal heti vagy legalább havi rendszerességgel hirdet meg különböző promóciókat a sportfogadás, kaszinó és póker szekciójához egyaránt.
Amint azt korábban is mondtam, az első és a legfontosabb dolog, hogy olvassuk el az adott bónusz leírását, illetve a feltételeit. Erre azért érdemes pár percet rászánni, mert ha úgy alakul és nem teljesítsük a feltételeket, akkor nem csak a bónuszunkat, hanem az egész felhasználói fiókunkat el tudjuk veszíteni. Pár egyszerű dolog, de érdemes odafigyelni rájuk.

Akár a sportfogadás fele, akár a kaszinójátékok fele hajlunk inkább, érdemes egy alternatív linket, azaz tükör oldalt használni, ha nem szeretnénk kellemetlenségekkel találkozni az oldal használata során. Azok, akik ismerik a külföldről üzemeltetett bukmékerek helyzetét hazánkban tudják miért mondom ezt. Azok pedig, akik nem, némi kutakodás miatt biztos meg fogják érteni, vagy ha nincs kedvük hozzá, akkor pár sorral lejjebb is látni fogják ennek az okát.

Volt olyan oldal, ahol olyasmit olvastam, hogy valaki nem volt megelégedve az oldal szolgáltatásaival és törölni akarta a fiókját, de nem tudta, hogy kell, vagy mi az eljárás. Tudomásom szerint, ha valaki már regisztrált, de mégis úgy érzi, hogy nem egészen jön be neki az oldal és inkább nem szeretné használni a fiókját, akkor sem kell aggódni, mert erre is van megoldás. Lehet kérvényezni az oldal ügyfélszolgálatától az ideiglenes deaktiválást, vagy akár a végleges törlését is a fiókunknak. Fontos, hogy a fiókunk függesztéséről és Bet365 regisztráció törléséről is értesítsük az oldal munkatársait, másképp egyik folyamatot sem tudjuk kivitelezni saját magunk számára.
Megjegyezném, hogy ezt csak némi keresgélés alapján írtam le, mivel nálam egyáltalán nem áll fent ez a helyzet, és nem hiszem, hogy a közeljövőben is lenne erre esély, hogy ebbe a szituációba kerüljek.

A Bet365 regisztráció alternatív linkjeinek az elérése

Mivel országunk kormánya rendszeresen blokkolja a különböző külföldi fogadóirodák elérését, ezért szükséges egy alternatív link, vagy tükör oldal használata. Előfordulhat néha viszont, hogy nem mindig találunk elsőre egy olyan linket, ami megfelelően működik is.
A következő sorokban egy ilyen alternatív link sorozatot fogok megosztani veletek, amely majd segít eljutni minden játékosnak az oldal különböző szekcióihoz. Bízom benne, hogy itt majd mindenki mindenféle probléma vagy kellemetlenség nélkül fogja tudni igénybe venni az oldal szekciói által nyújtotta szolgáltatásokat.

bet365.com belépéshez használható = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = bet365.hu = 121-365sb = bet365 hungary = bet356 = 788-sb = Bet365 Kaszinóhoz használható = Bet365 Póker = Bet 365 Bónusz = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarországi felhasználóknak = alternative link = bejelentkezés = 878365.com = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com = bet365 mobile

Kaszinó és póker, valamint sportfogadási lehetőségek

A Bet365 igencsak kitett magáért kaszinó- és póker, illetve a sportfogadási szekciói terén is. Azt gondolom, hogy az oldal az egyik legnagyobb kínálatot nyújtja a felhasználóinak az egész piacon. Nem is tudom, hogy van-e olyan felhasználó, aki nem tudná megtalálni azt a sportot, vagy szerencsejátékot, amelyet a legjobban szeret.

Bet365 póker részleg

Mivel a póker az egyik legismertebb és legközkedveltebb kártyajáték nemzetközi szinten is, ezért nem meglepő, hogy az oldal külön póker részleggel is rendelkezik. A játéknak több verziója is elérhető a felületen, de a legfelkapottabb természetesen a Texas Hold’em verzió, azaz a klasszikus két lapos póker. Itt most nem térnék ki külön a játék szabályaira és menetére, mert azt gondolom, hogy minden szerencsejátékos pókerezett már legalább egyszer, akár online, akár az ismerőseivel.
Az oldal rendszeresen szervez különböző bajnokságokat és promóciókat, amik értékes nyereményeket vagy esetleges bónuszpontokat tartogatnak az érdeklődők számára. Mind e mellett egy külön applikáció is elérhető, amely csak és kizárólag erre a részlegre, illetve ennek a játéknak a szerelmesei számára lett kialakítva.

Bet365 kaszinó részleg

A Bet365 kaszinó részlegét a főoldal jobb felső sarkában található „Vegas”, vagy „Kaszinó” részlegével tudjuk elérni. Miután ez megvan, olyan játékok terülnek elénk, mint a klasszikus slot, vagy nyerőgépek, rulett, baccarat vagy jackpot. Úgy gondolom elég jó a játékkínálat.
Amit még külön kiemelnék az az élő kaszinó részleg. Itt azért nem árt, ha az embernek van némi tapasztalata kaszinó játékok terén. Egy kis szerencsével nagyon szép összegekre lehet szert tenni.
A kaszinójátékok és az élő szekciónak is van külön mobilról használható verziója, így a játékosok könnyen beléphetnek és játszhatnak más játékosokkal bárhol is legyenek. Úgy gondolom, hogy ez azért elég nagy luxus.

Bet365 sportfogadás részleg

Talán nem lepek meg senkit, ha azt mondom, hogy a Bet365 sportfogadás szekciója a leglátogatottabb az összes szekció közül. Ez nem is lehet igazán meglepő, ha belegondolunk, hogy az oldalon több, mint 30 -féle sport közül válogathatnak a sportfogadás szerelmesei. Különböző csapat, vízi, e-sportok, és még számos más sport is egyaránt megtalálhatóak a felületen. E bő kínálatnak köszönhetően az sem meglepő, hogy a Bet365 elsők között van az egész piacon.

Szólnék egy pár szót a szorzókról is, mert úgy gondolom nem csak a kínálat, hanem a szorzók terén is elsők között van az oldal. Ha ügyesen rakjuk össze a szelvényünket, na és persze, egy kis adag szerencsével nagyon csinos kis összegeket lehet nyerni pár eseményből.
Érdemes lehet megemlítenem, hogy a hagyományos fogadáson kívül élő fogadásokat is lehet kötni. Úgy gondolom, hogy itt is rendkívül versenyképes oddsokkal találkozhatunk, ezen kívül pedig egy jóval nagyobb adrenalin löketet is kaphatunk, mint az előzetesen tett fogadásoknál. Ennek ellenére mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyik sportra és milyen módon akar fogadni.

Összegzés

Szerintem a Bet365 platform egyforma figyelmet fordít a bő kínálatra és a legmagasabb szintű felhasználói élmény nyújtására is. Természetesen nem akarok senkit sem befolyásolni, mindenki el tudja dönteni, hogy kiakarja-e próbálni a Bet365 felületét, vagy sem. A cikkem célja egy rövid kis bemutató volt az oldal különböző szekcióiról, valamint az ezekhez kapcsolódó alternatív linkek használatáról. Megpróbáltam leírni röviden azokat a dolgokat, amikre a regisztrálók számíthatnak majd a regisztrálási folyamat és az oldal későbbiekben történő használata során. Bízom benne, hogy a cikkem jó kiindulópont mindenki számára, és segít a döntéshozatalban.

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

 Bet365 Magyar: Alternatív link