Menu

Az egyik legnagyobb online sportfogadás és szerencsejáték platform, a bet365 már telefonos alkalmazáson keresztül is elérhető. Jelen írásomban ennek az appnak szeretném bemutatni előnyeit és hátrányait, illetve azt, hogy én hogyan tudtam letölteni és beregisztrálni az alkalmazásba. Ez a bet365 mobile alternativ link alkalmazás kritika teljes mértékben személyes véleményemen és saját tapasztalataimon alapul.

bet365 mobile alternativ link: Belépés

Bet365 Mobile Alternativ - MayarBet365 Altenativ Link - Belepes
Android Belepes
iOs Belepes
Bet365 Altenativ Link Alternativ Link >>

Bet365 Mobil alkalmazás Kritika: Hogyan tudjuk beszerezni a bet365 alkalmazást?

Na már most, ha valaki korábban próbálkozott csak úgy saját kútfőből letölteni az alkalmazást mobilkészülékére, akkor lehet, hogy belefutott egy pár problémába. Az egyik ilyen baj lehet az, hogy nem érhető el az app a Play Áruházban – vagy ha el is érhető, akkor telepítés után nem fut megfelelő módon a telefonunkon.

Aggodalomra nincs ok azonban, hiszen néhány egyszerű lépést követve mindenki le fogja tudni tölteni az appot, akár Androidos készülékre, akár iPhone-jára.

A bet365 mobil alkalmazás letöltése Androidos készülékre

 1. Nyissuk meg telefonunkon a Beállításokat, azon belül is a Biztonság szekciót (ez minden készüléken kicsit máshogy van elrendezve, elnevezve, de a Biztonság részlegnek mindenhol szerepelnie kell). Itt keressük ki azt a böngészőt, amit használni fogunk a letöltéshez: én pl. a Google Chrome-ot vettem igénybe ehhez. A Biztonság fülben így válasszuk ki ezt a böngészőt, majd itt engedélyezzük az Ismeretlen alkalmazások letöltése részleget. 
 2. Nyissuk meg a böngészőt, és hozzuk be a bet365 oldalát. 
 3. Itt görgessünk legalulra, és koppintsunk az „Összes bet365 alkalmazás” feliratra. 
 4. Amennyiben sportfogadásra akarjuk használni az alkalmazást, akkor a Sport alkalmazást töltsük le. Erre rákoppintva automatikusan letöltődik egy APK fájl. (Ha ez nem történik meg, ellenőrizzük, hogy nem hagytuk-e ki az első pontban leírtakat).
 5. A letöltött fájlt nyissuk meg, ez automatikusan feltelepíti magát a telefonunkra megnyitás után. Néhány pillanat alatt készen is van, mi pedig élvezhetjük is azonnal az alkalmazás adta lehetőségeket!

A bet365 mobil alkalmazás letöltése iPhone-ra

 1. Nyissuk meg az iPhone-unkon az App Store-t.
 2. Keressünk rá a ’bet 365’-re.
 3. Koppintsunk a Letöltés gombra.
 4. Az alkalmazás azonnal települ.
 5. Ezt az appot rögtön megnyithatjuk telepítés után, később pedig a bet365 ikonjára kattintva szintén bármikor elérhetjük.

Hogyan adjuk hozzá a bet365 bónuszkód extrát a mobil alkalmazásban?

 1. Végezzük el az oldalra való regisztrációt az appon keresztül. Itt adjuk meg a kért személyes adatainkat, mint pl. név, születési idő, lakcím, elérhetőségi cím.
 2. Az oldal kérni fogja, hogy végezzünk el személyazonosítást: ehhez megfelel bármilyen hivatalos iratunk, amin szerepel a nevünk (pl. SZIG, útlevél vagy jogosítvány).
 3. A profilunkban a jobb felső sarokban a befizetésre kattintva megejthetjük első befizetésünket (később is itt tudunk majd befizetni). Itt szinte bármelyik, mindennapokban is gyakran használt bank- vagy hitelkártya lehetséges befizetési opció lesz.
 4. A befizetéskor pipáljuk ki, hogy szeretnénk igénybe venni a bónuszkód által biztosított számlanyitási ajánlatot. Ennek olvassuk el felhasználási feltételeit is (általában viszonylag könnyen teljesíthetők ezek a feltételek). 

Befizetési lehetőségek az appon keresztül

 1. Bank- vagy hitelkártya (Visa, Mastercard, Maestro)
 2. Paysafecard
 3. Banki átutalás

Én a legtöbbet a bankkártyás verziót használtam: tapasztalatom szerint nem csak gyors, de megbízható is.

Bet365 Mobile Mayar: Sportfogadás és egyéb funkciók a bet365 mobil applikáció segítségével

Sportfogadási lehetőségek

A mobil appon keresztül elérhető spotok listája pontosan megegyezik a honlapon elérhető sportokkal, így senkinek sem kell aggódnia, hogy bármelyik exkluzívan csak az egyik vagy a másik platformon lesz elérhető. És hogy milyen sportok ezek? A teljesség igénye nélkül, egy kis ízelítő: foci, kézilabda, tenisz, motorsportok, amerikai, foci, jégkorong, esportok, vízilabda, lóversenyek, esportok és még megannyi más.

Az alkalmazás főoldalán mindig azonnal láthatjuk a jelenleg zajló mérkőzéseket, illetve a legnagyobb izgalommal várt meccseket (pl. Bajnokok Ligája meccsek), de bal oldalt egy kihúzható panelen az összes sportot megtekinthetjük ABC sorrendben. Itt a sportok mellett látható csillagokra koppintva szabhatjuk személyre listánkat – kedvenceink ugyanis azonnal a lista elejére ugranak, hogy ezáltal is könnyen elérhetők legyenek.

Hogyan tehetünk meg egy tétet?

A tét megtételének folyamata roppant egyszerű. Csak keressük ki a minket aktuálisan érdeklő meccset (ha nem látjuk a főoldalon érdemes lehet használni a Nagyító ikont), és nézzük meg mire fogadhatunk milyen szorzókkal. Ha ezek közül valamelyik megtetszik, nyomjunk rá az adott szorzóra, adjuk meg a tétünk összegét, majd válasszuk a Fogadás gombot. És kész is vagyunk.

Póker és egyéb játékok

A sportfogadásra specializálódott alkalmazás mellett letölthetjük a bet365 póker vagy játékok alkalmazását is, amelyek segítségével nem csak, hogy a rengeteg pókerbajnokság válik számunkra elérhetővé, de az olyan játékok is, mint pl. az 8 Immortals vagy a Book of Horus.

A telefonos alkalmazás legnagyobb előnyei

 1. Megnövekedett kényelem – bármikor tudunk fogadni
 2. Felhasználóbarát, telefonra optimalizált felület
 3. Egyszerű regisztráció, gyors be- és kifizetés
 4. Elérhető funkciók: in-play fogadás és élő közvetítés
 5. Nincs nagy tárhelyigénye az alkalmazásnak

Alkalmazás vagy PC – melyik a jobb?

Bet365 Mobile Alternativ Link – AlkalmazásPC
PRO: könnyen elérhetőPRO: minden adatot egy helyen láthatunk
PRO: letisztult felületPRO: könnyű kezelhetőség
CON: külön le kell tölteniCON: nem mindig elérhető a laptopunk, PC-nk
CON: nem érhető el egy helyen a kaszinó és a sportfogadásCON: csökkentett kényelem

A bet365 mobil alkalmazás egyéb funkciói

In-play fogadás

Nem csak a mérkőzések megkezdése előtt tehetünk téteket az alkalmazásban, hanem a meccs közben is, ami különösen izgalmassá teheti a meccsek figyelését. Ezeket a mérkőzéseket azonnal láthatjuk a főoldalra lépve.

Élő közvetítés

A szorzók mellett magát a mérkőzést is követni tudjuk az Élő Közvetítés funkcióval. Így naponta számos mérkőzést tudunk figyelemmel követni – csak előtte fizessünk be egy bizonyos összeget számlánkra, így lesz elérhető a szolgáltatás.

Kifizetés most

A Kifizetések menüpontban profilunkban folyamatosan figyelhetjük, hogy mely fogadásainknál elérhető a Kifizetés most funkció. Ezzel hamarabb befejezhetjük fogadásainkat, minthogy maga a mérkőzés befejeződne. Ezzel természetesen valószínűleg kevesebbet fogunk nyerni, mintha kivárnánk a meccs végét, viszont profitunk garantálva lesz.

Bet365 Mobile Alternativ Link – Végső meglátásaim az appról: ajánlanám-e a használatát?

Amennyiben sportfogadással foglalkozunk, szinte mindenképpen. Aki ismeri a bet365 platformját, annak ismerős lesz a mobilos alkalmazás is, hiszen hasonlóan van felépítve a kettő. Mivel pedig ugyanazokat a funkciókat érhetjük el ezen belül is, így nagyjából csak előnyünk származik az alkalmazás letöltéséből. A felület ugyanis talán még intuitívabb, mint a laptopunkon vagy asztali gépünkön elért böngészős változat, a design pedig letisztult és optimalizált. 

Aki egyszer kipróbálja a mobil alkalmazást az véleményem szerint csak ritkán tér vissza a böngészős változatra, de a kettő persze békében megfér egymás mellett: én ezért is csak ajánlani tudom.

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 Mobile Alternativ Link